All Inclusive

wave

Основен ресторант

За зареждащо начало на деня ви предлагаме интернационална закуска, тестени изделия, млечни продукти, различни видове яйца, плодове и зеленчуци.

За да възстановите сили и енергия, на обяд сервираме български и интернационални основни ястия, супи, салати, пресни зеленчуци и плодове, основни ястия, десерти.

За да направим следобеда още по-сладък и приятен, предлагаме леки и вкусни следобедни изкушения.

За по-вкусен край на деня ще поднесем на бюфет български и интернационални основни предложения, супи, салати, пресни зеленчуци и плодове, десерти.

По време на основните хранения се предлагат местни безалкохолни и алкохолни напитки, чай и кафе, наливно вино и бира.

Лоби бар

Предлагат се български безалкохолни и алкохолни напитки, наливна бира, коктейли с български алкохол, трапезно вино, кафе и чай, сокове от cold ring, трапезна и газирана вода.

Менюто с All-Inclusive безалкохолни напитки включва: български безалкохолни напитки, трапезна и газирана вода, коктейли, кафе и чай.

Менюто с All-Inclusive алкохолни напитки включва: наливна бира, български алкохолни напитки, коктейли с български алкохол, трапезно вино.

Бар-басейн

Менюто с All-Inclusive безалкохолни и алкохолни напитки включва: кафе, чай, сокове от cold ring, български наливен алкохол и безалкохолни напитки.

Басейни

На територията на хотел Палма ще откриете два външни басейна, единият от които с детска секция. С цел да ви гарантираме спокойствие и безопасност, басейните се наблюдавани от спасител. Край басейните са разположени чадъри и шезлонги.