Развлечения

wave

За децата

Радваме се винаги, когато виждаме най-малките си гости усмихнати и щастливи. За децата предлагаме най- различни занимания.

Детска площадка​

Детски кът

PAL_6904-HDR

Басейн с детска секция

Palma_Swimming_pool

*Предоставят се безплатно бебешки кошари за деца до 2 години, с предварителна уговорка. 

Активности

wave

Фитнес зала

Закрита фитнес зала, която е климатизирана и с индивидуални душове

Спортна зала

На ваше разположение е мултифункционална спортна зала с фитнес. Залата е с площ от 400 кв.м, климатизирана и с индивидуални душове.

Тенис на маса

Постарали сме се да осигурим разнообразни възможности за забавление и спорт. Ако искате да се насладите на игра на тенис или настолни игри, на ваше разположение са тенис маси и разнообразни настолни игри за забавление с приятели и семейството.

Билярд

Разполагаме с билярдна маса, която е на разположение на всички наши гости. Тази услуга е платена и е налична за деца на всяка възраст, като и за възрастни.
Нашите билярдни маси са подходящи за начинаещи и за тези, които желаят да подобрят своите умения в играта.

В близост

wave

В близост може да опитате различни плажни/водни атракции, за които ще получите съдействие и информация от професионалисти, директно на плажа.

За плажа

wave

Знаете ли, че един от най-известните и най-големите морски плажове в България е плаж Златни пясъци? Така е наречен поради легендата, че пиратски съкровища са били заровени на този бряг, който в крайна сметка се превърна в златен пясък, покривайки цялото крайбрежие по курорта.
Хотел Палма се намира само на 300 метра от този прекрасен плаж!